Outdoor Office®
Vergaderlocatie Tilburg

Bijzondere en inspirerende vergaderlocatie Tilburg

De Outdoor Office van Kampina Staete is een bijzondere en inspirerende vergaderlocatie Tilburg en omgeving. In plaats van te vergaderen op een gewoon kantoor, zit je bij ons midden in de natuur. Je geniet van fluitende vogeltjes, frisse lucht en een groen uitzicht.

Deze factoren zorgen voor een rustgevende en inspirerende ambiance waar iedereen profijt van heeft. Zo ontstaan de beste ideeën op onze locatie en weet je zeker dat mensen met een goed gevoel huiswaarts keren. Uiteraard staat ons team klaar om de vergadering tot in de puntjes te verzorgen. Jij richt je op de inhoud van de vergadering, wij ons op de details.

Vergaderlocatie Tilburg

Blijven slapen op de vergaderlocaties Tilburg

Onze vergaderlocaties Tilburg zijn voorzien van WiFi en beschikken over een presentatiescherm en flipover. De ruimte is geschikt voor een groep van 15 deelnemers. Ons team kan er voor zorgen dat de koffie, thee en wat snacks voor jullie klaar staan. Wil je liever even een blokje lopen en daarna uitgebreid lunchen of dineren? Schuif dan aan in ons Boscafé. Daarnaast vind je in Oisterwijk zelf diverse restaurants en horecagelegenheden waar je pauze kunt houden of de dag in stijl kunt afsluiten. Tot slot bieden we je de mogelijkheid om te blijven slapen. Bij onze vergaderlocaties zijn een aantal suites te vinden waar je in alle rust kunt overnachten.

Meer weten over een vergaderlocatie huren Tilburg

Wil je meer weten over een vergaderlocatie huren Tilburg? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Kampina Staete. Wij vertellen je graag meer over de locatie en de mogelijkheden. Boek bijvoorbeeld direct een arrangement bij ons. Bij dit arrangement zijn de hapjes en drankjes inbegrepen. Ook kun je er voor kiezen om een arrangement inclusief overnachting te boeken. Op deze manier heb je twee dagen lang toegang tot onze Outdoor Office. Ideaal als je aan één dag vergaderen niet genoeg hebt of de vergadering wilt combineren met een ander evenement zoals een heidag. Graag tot ziens bij Kampina Staete.