HUUR OUTDOOROFFICE

Is jouw team ook toe aan een groene, rustgevende omgeving? Een natuurlijke omgeving vermindert stress, verbetert de concentratie en stimuleert de creativiteit en denkprocessen. Vul je verblijf aan met een bijpassende activiteit om de teamgeest te versterken en de communicatie te verbeteren.
Geniet tegelijkertijd van de bosrijke omgeving op het park, het kampvuur onder de sterrenhemel en een luxe diner bereid door onze chefkok. Outdoor Office is de plek midden in het bos waar je niet gestoord wordt en je dus echt kunt focussen op wat nu belangrijk is om weer optimaal te kunnen presteren samen. Of wil je gewoon even nader tot elkaar komen en in een andere setting elkaar écht leren kennen om zo te ontdekken wat ieders kracht is? Het mooie is dat je bij KampinaStaete kunt blijven overnachten in een van de Tiny Houses om zo de impact van jullie meeting nog groter te maken. OutdoorOffice is voor maximaal 15 personen te boeken. En we hebben natuurlijk voor iedereen een eigen accommodatie om in te slapen. Toch met een kleinere groep? Door de warme sfeervolle setting voelt het nooit te groot.

Reboot, get fresh and get inspired!

OUTDOOROFFICE - ARRANGEMENTEN
OUTDOOROFFICE - ARRANGEMENTEN

Knorrende magen? Dat kennen we niet! Naast een volle fruitschaal en lekkernijen, kun je een keuze maken uit lunch-arrangementen eventueel aangevuld met een luxe 3-gangendiner met privé kok. Sluit je de dag liever af met een borrel en een borrelplank bij het kampvuur?

OUTDOOROFFICE - EXCLUSIVITEIT
OUTDOOROFFICE - EXCLUSIVITEIT

Speciaal zakelijk evenement? Huur het volledige park af; de OutdoorOffice inclusief 19 unieke Tiny Houses. Geniet van ongeëvenaarde privacy terwijl je samenkomt in een idyllische omgeving. Laat dromen werkelijkheid worden in ons prachtige park, alle mogelijkheden liggen binnen handbereik.

OUTDOOROFFICE- ACTIVITEITEN
OUTDOOROFFICE- ACTIVITEITEN

Breidt jullie dag uit! We hebben alvast verschillende activiteiten voor jullie uitgezocht om de bijeenkomst nog waardevoller te maken. Onze aanrader is het schapendrijven. Krijg op een “natuurlijke” manier inzicht in de samenwerking, leiderschap en communicatie binnen jouw team. Heel verhelderend.

OUTDOOROFFICE - EXPERIENCE
OUTDOOROFFICE - EXPERIENCE

Maak jouw vergadersessie helemaal compleet met een overnachting in één van de bijzondere accommodaties: knusse cottage of luxe Diamond Suite. Zelfs te boeken met een hottub. Elke accommodatie beschikt over eigen sanitair. Fijn om na een dag vergaderen, je even alleen terug te kunnen trekken.

OUTDOOROFFICE - SHOOTLOCATIE
OUTDOOROFFICE - SHOOTLOCATIE

Op zoek naar een unieke shootlocatie midden in de bossen voor film en fotograferen? Denk aan productfotografie, televisieprogramma, commercial, videoclip, interieurfotografie, reclamefotografie of shootlocatie? Zowel de OutdoorOffice als het vakantiepark is hier uitermate geschikt hiervoor.