meerdaagse voor meer diepgang

Geef jouw meeting een extra dimensie

Zorg voor meer diepgang en verbinding in jouw groep door aan het einde van de dag met een drankje na te praten bij het kampvuur om elkaar op een ontspannen manier écht te leren kennen of om gewoon te evalueren over die nieuw geformuleerde strategie.  

Natuurlijk slaapt iedereen in een eigen Tiny House met eigen sanitair op het park midden in het bos. Na een heerlijke nachtrust kan de dag weer fris beginnen. Lekker vroeg opstaan om deel te nemen aan een yogawandeling of onder begeleiding van boswachter Frans de zonsopgang aanschouwen in het prachtig uitgestrekte natuurgebied de Kampina. Vervolgens heerlijk uitgebreid ontbijten om de nieuwe trainingsdag met een gezond brein te beginnen. Wist je namelijk dat tijd door brengen in de natuur je concentratie en geheugen direct verbetert?

Reboot, get fresh and get inspired!

Afsluiting bij het 
kampvuur
Afsluiting bij het
kampvuur

Wil je meer weten over de mogelijkheden? We kunnen samen met je de meerdaagse helemaal vorm geven.

Cottage midden in het groen
Cottage midden in het groen

Tiny en toch van alle gemakken voorzien. Wij noemen het de hotelkamer in het groen. Mét vloerverwarming en lekker opgemaakte bedden!

Diamond Suite in het bos
Diamond Suite in het bos

Net even een maatje groter dan de cottage dus voelt het wat luxer. In de Diamond kun je ook lekker koken. En je kunt er een kiezen met een hottub!!

OUTDOOR OFFICE-EXCLUSIVITEIT
OUTDOOR OFFICE-EXCLUSIVITEIT

Speciaal zakelijk evenement? Huur het volledige park af; de Outdoor Office inclusief 19 unieke Tiny Houses. Geniet van ongeëvenaarde privacy terwijl je samenkomt in een idyllische omgeving. Laat dromen werkelijkheid worden in ons prachtige park, alle mogelijkheden liggen binnen handbereik.