Outdoor Office®
Vergaderlocatie natuur

Droom jij over een vergaderlocatie in de natuur?

Een locatie waar je luistert naar je zakenpartners, collega’s en de fluitende vogeltjes? Maak dan kennis met de Outdoor Office van Kampina Staete. Onze Outdoor Office bevindt zich op een prachtige plek midden in het bos.

Terwijl jij het gevoel hebt er echt even tussenuit te zijn, zorgen wij er voor dat de vergadering probleemloos verloopt. Zo zorgen wij er voor dat het je zowel tijdens als na de vergadering aan niks ontbreekt. Blijf bijvoorbeeld direct overnachten in één van onze suites. Zo sluit je de vergadering in stijl én compleet ontspannen af. 

Vergaderlocatie natuur

Vergaderlocaties in de natuur die van alle gemakken voorzien zijn

Onze vergaderlocaties in de natuur zijn van alle gemakken voorzien. Zo kun je gebruik maken van onze WiFi, flipover en het presentatiescherm. Terwijl jij je richt op de vergadering zorgen wij voor koffie, thee en snacks. Voor een ontbijt, lunch of diner kun je ook bij ons terecht. Daarnaast vind je in de directe omgeving van Kampina Staete diverse restaurants waar je uitgebreid kunt tafelen met je gezelschap. Wil je tijdens of na de vergadering even je hoofd leeg maken? Dan is het natuurgebied waarin we ons bevinden de ideale plek om even te gaan wandelen, mediteren of een andere activiteit te ondernemen.

Vandaag nog een vergaderlocatie in de natuur boeken?

Wil je vandaag nog een vergaderlocatie in de natuur boeken? Contacteer het team van Kampina Staete dan direct via de telefoon, social media of het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Zo werken wij met een aantal arrangementen, maar kunnen wij ook een arrangement op maat maken voor jou en je gezelschap. Wij luisteren graag naar je wensen én hebben zelf voldoende kennis en ervaring om uitgebreid met je mee te denken. Goed om te weten: onze vergaderlocatie is goed bereikbaar, biedt voldoende parkeerruimte en is geschikt voor maximaal 15 personen.