Outdoor Office®
Vergaderlocatie met overnachting

De voordelen van een vergaderlocatie met overnachting

Een vergaderlocatie met overnachting is ideaal als je van ver moet komen. Zo hoef je geen rekening te houden met de reistijd en files. Ook kun je na de vergadering direct je bed induiken of je team optrommelen voor een gezellig etentje en borreltje.

Een ander voordeel van een vergadering met overnachting is dat je even kunt ontspannen. Plan na de vergadering bijvoorbeeld een activiteit met je team. Zo maak je van de vergadering een leuk uitje waarbij je direct aan de team spirit werkt. Bij Kampina Staete noemen we dat ook wel een win-win-situatie!

Vergaderlocatie met overnachting

Vergaderlocaties met overnachting bij Kampina Staete

De vergaderlocaties met overnachting van KampinaStaete zijn ideaal als je een inspirerende en eigentijdse vergadering wilt organiseren. Zo bevinden wij ons midden in de bossen van Oisterwijk. Geniet van het groen en de frisse lucht terwijl je alle belangrijke thema’s op tafel gooit. In onze Outdoor Office houdt iedereen het hoofd koel. En ondanks dat je je midden in het bos bevindt, zorgen wij ervoor dat je gebruik kunt maken van alle faciliteiten die je nodig hebt tijdens een vergadering. Van een flipover tot aan snelle WiFi en goede koffie: wij hebben aan alles gedacht.

 

Vergaderlocatie inclusief overnachting boeken

Wil je een vergaderlocatie inclusief overnachting boeken? Lees op onze website dan meer over onze arrangementen. Ook kun je online direct onze luxe suites bekijken. Daarnaast heb je de mogelijkheid om bij ons te ontbijten, lunchen en dineren, maar zijn er ook voldoende horecagelegenheden in de omgeving te vinden waar je terecht kunt. Het is maar net wat jij fijn vindt. Informeer gerust bij ons team naar de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee over alle details. Je bereikt het team van Kampina Staete via het contactformulier, social media of de telefoon. Tot snel!