Outdoor Office®
Vergaderlocatie Den Bosch

Op zoek naar een vergaderlocatie Den Bosch?

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie Den Bosch? Bij KampinaStaete ben je van harte welkom. Wij  bevinden ons in Oisterwijk – nabij Den Bosch – op een prachtige locatie midden in de natuur. Bij ons  vergader je tussen de bomen en fluitende vogeltjes.


Naast dat dit weer eens wat anders is dan een zaaltje,   werkt onze locatie zeer rustgevend en inspirerend. Je zult dan ook zien dat je vergadering vlekkeloos   verloopt! Bij KampinaStaete hebben we bovendien een ruime ervaring met het organiseren van   vergaderingen en andere zakelijke evenementen. Wij zorgen er dan ook voor dat alles aanwezig is om van   jouw vergadering een succes te maken!

Vergaderlocatie Den Bosch

KampinaStaete of andere vergaderlocaties Den Bosch

Wat ons anders maakt dan andere vergaderlocaties Den Bosch? Dat is niet alleen onze heerlijke locatie, maar ook onze goede service. Zo verzorgen wij naast de drankjes óók ontbijt, lunch en een 3-gangendiner met privé kok. Tijdens de vergadering kun je gebruik maken van onze flip-over, presentatiescherm en WiFi. Heb je aan één dag vergaderen niet genoeg of wil je er direct een bedrijfsuitje van maken? Blijf dan overnachten in een van onze suites of cottages. Een betere manier om op adem te komen of om een vergadering af te sluiten is er niet!

Meer weten over een vergaderlocatie huren Den Bosch?

Wil je meer weten over een vergaderlocatie huren Den Bosch? Lees dan rustig verder op de website of neem contact met ons op. Je bereikt ons via de e-mail, telefoon of het contactformulier. Het team van KampinaStaete vertelt je graag meer over de mogelijkheden en kan met je meedenken. Wij hanteren verschillende arrangementen die geschikt zijn voor maximaal 15 personen. 

Vergeet ons niet te volgen op social media als je geen enkel nieuwtje van ons wilt missen!

Tot slot kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief als je op de hoogte gehouden wilt worden van alle nieuwtjes. Wij sturen geen spam en reclame, maar wel belangrijke én leuke informatie voor mensen die graag willen vergaderen in de natuur.