Outdoor Office®
Vergaderlocatie bossen

Vergaderlocatie in de bossen bij KampinaStaete

   Heb jij helemaal geen zin om urenlang te vergaderen in een inspiratieloze ruimte? Verruil je   standaard   vergaderlocatie dan voor een vergaderlocatie in de bossen. Terwijl je luistert naar fluitende vogeltjes en de frisse lucht inademt, komen jij en je collega’s tot de beste ideeën en overeenkomsten. Naast dat vergaderen in de natuur efficiënt is, heb je het gevoel er even tussenuit te zijn. Hoe fijn is dat? Ben je op zoek naar zo’n unieke vergaderlocatie midden in het bos? Maak dan kennis met KampinaStaete. Wij bevinden ons op een geweldige locatie in de bossen van Oisterwijk, Noord-Brabant.

Vergaderlocatie bossen

Goed verzorgde vergaderlocatie in het bos

Een mooie locatie en rustgevende ambiance zijn heel belangrijk als je lekker wilt kunnen vergaderen, maar niet het enige wat je nodig hebt. Gelukkig hebben wij overal aan gedacht. Zo zijn we goed bereikbaar, hebben we voldoende parkeerruimte en verzorgen we de thee, koffie en lekkernijen tijdens de vergadering. Daarnaast kun je gebruik maken van onze flip-over, Wi-Fi en presentatiescherm. Voor een uitgebreid ontbijt, lunch of diner bieden wij diverse heerlijke arrangementen aan. Je kunt zelfs bij ons blijven slapen als je dat wilt! Wij beschikken namelijk over luxe suites en cottages.

Direct een vergaderlocatie in de bossen boeken?

Wil je direct een vergaderlocatie in de bossen boeken? Bekijk onze arrangementen dan op de website. Onze locatie is geschikt voor maximaal 15 gasten. Naast vergaderen kun je bij ons eventueel ook presentaties of team-building activiteiten organiseren. De mooie natuur zal je ongetwijfeld inspireren! Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee. Je bereikt het team van KampinaStaete via de telefoon, e-mail of het contactformulier. Vergeet ons niet te volgen op social media als je geen enkel nieuwtje van ons wilt missen!

Tot slot kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief als je op de hoogte gehouden wilt worden van alle nieuwtjes. Wij sturen geen spam en reclame, maar wel belangrijke én leuke informatie voor mensen die graag willen vergaderen in de natuur.