Outdoor Office®
Vergaderen met overnachting

Van harte welkom als je wilt vergaderen met overnachting

Bij Kampina Staete ben je van harte welkom als je wilt vergaderen met overnachting. Zo beschikt ons vakantiepark over luxe suites waar je heerlijk tot rust kunt komen na een lange dag. Daarnaast beschikken wij over een Outdoor Office die van alle gemakken is voorzien. Ons enthousiaste team zorgt er vervolgens voor dat je tijdens de vergadering én de overnachting niets te kort komt. Maak bijvoorbeeld gebruik van onze arrangementen als je wilt dat wij je catering verzorgen tijdens de vergadering. We nodigen je bovendien graag uit voor een van onze arrangementen voor een welverdiend ontbijt, lunch, diner of kopje koffie.

Vergaderen met overnachting

Vergadering met overnachting: ideaal als je twee dagen wilt vergaderen

 

Een vergadering met overnachting is ideaal als je twee dagen achter elkaar wilt vergaderen. Ook als je van ver moet komen of de vergadering wilt combineren met een andere activiteit (zoals een teambuildingsuitje) is de overnachting op ons vakantiepark praktisch. Op ons vakantiepark vind je bovendien alles om de vergadering in goede banen te leiden. Van een flipover en presentatiescherm tot aan voldoende parkeerplekken: wij hebben aan alles gedacht. Ons team is bovendien zeer ervaren en zit boordevol goede ideeën. Combineer de vergadering bijvoorbeeld met een ontspannen wandeling door het bos.

 

Meer informatie over vergaderingen met overnachting?

Wil je meer informatie over vergaderingen met overnachting? Op de website van Kampina Staete vind je praktische informatie over onze suites en arrangementen. Als je een vraag hebt of persoonlijk advies wilt, kun je contact opnemen met het team van Kampina Staete. Je bereikt ons via de telefoon, het contactformulier of onze social media accounts. Wij reageren zo snel mogelijk op je aanvraag en stellen graag een arrangement op maat voor je samen inclusief overnachting. Houd er rekening mee dat onze Outdoor Office plek biedt aan maximaal 15 personen. Graag tot ziens bij Kampina Staete!