Outdoor Office®
Vergaderen in het groen

Kies voor vergaderen in het groen

Vergaderen op kantoor? Dat is vaak praktisch, maar niet zo uitdagend. Je zit immers al vijf dagen in de week op kantoor naar dezelfde muren te staren. Kies daarom voor vergaderen in het groen. De groene omgeving zorgt voor inspiratie en een heus vakantiegevoel. Naast dat hier de meest creatieve ideeën door ontstaan, keer je na de vergadering met een ontspannen gevoel weer naar huis. Uiteraard kun je de vergadering in de natuur uitstekend combineren met een picknick, boswandeling of meditatiesessie. Op deze manier wordt de vergadering een onvergetelijke ervaring die bijdraagt aan een goede werksfeer.

Vergaderen in het groen

Vergadering in het groen bij Kampina Staete

De Outdoor Office van Kampina Staete is de plek om een vergadering in het groen te organiseren. Onze vergaderlocatie doet niet onder van een “gewoon” kantoor en beschikt over alle faciliteiten die jij nodig hebt tijdens een professionele vergadering. Er is echter één groot verschil: het prachtige uitzicht. Dankzij de groene wand van bladeren en het uitzicht op de bomen krijg je een compleet andere sfeer. Om nog maar te zwijgen over de frisse lucht die je inademt en de vogeltjes die je op de achtergrond gezellig hoort fluiten. Terwijl je rustig vergadert, zorgen wij voor de catering. In de natuur smaakt een kopje thee of koffie extra lekker.

 

Vergadering in het groen boeken inclusief overnachting

Bij Kampina Staete kun je een vergadering in het groen boeken inclusief overnachting. Dit is ideaal als Oisterwijk (Brabant) niet voor jou om de hoek ligt of als je uitgebreid de tijd wilt nemen voor de vergadering. Zo kun je twee dagen gebruik maken van de Outdoor Office. Ook kun je na de vergadering een hapje gaan eten in ons restaurant of een restaurant in de omgeving. Doordat je geen rekening hoeft te houden met de reistijd naar huis, zul je je extra ontspannen voelen. Neem voor meer informatie contact op met het team van Kampina Staete of lees verder op de website. Online kun je foto’s bekijken van de vergaderlocatie en meer ontdekken over onze arrangementen.