Outdoor Office®
Vergaderen en overnachten

Vergaderen en overnachten op één locatie

Wil je graag vergaderen en overnachten op één locatie? Bij Kampina Staete verwelkomen we je graag. Wij zijn een vakantiepark met Outdoor Office midden in het bos. Onze vergaderlocatie is comfortabel en professioneel ingericht. Ons vakkundige team staat bovendien klaar om jouw zakelijke evenement in goede banen te leiden. Geniet van hapjes en drankjes op de vergaderlocatie of wijk uit naar ons restaurant voor een uitgebreide maaltijd. Met hernieuwde energie ga je verder met de vergadering of ga je met het team een wandeling maken door het bos. De dag afsluiten doe je uiteraard in de luxe suites op ons vakantiepark.

De voordelen van een vergadering en overnachting bij Kampina Staete

Een vergadering en overnachting bij Kampina Staete biedt verschillende voordelen. Zo hebben wij een ruime ervaring als vakantiepark én als organisator van zakelijke evenementen. Je weet hierdoor zeker dat alles goed geregeld is. Een ander voordeel is dat onze locatie goed bereikbaar is. Hoewel wij ons midden in de natuur bevinden, ben je binnen korte tijd in het centrum van Oisterwijk. Ook Tilburg is snel te bereiken vanuit onze locatie. Tot slot is onze locatie groen en rustgevend. Mensen voelen zich thuis bij ons én krijgen inspiratie door de heerlijke ambiance.

 

Vergaderingen en overnachtingen boeken

Vergaderingen en overnachtingen boeken kan snel en eenvoudig via onze website. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel met ons. Samen prikken we een datum en bespreken we je wensen. Zo bieden wij handige arrangementen waarbij je met een groep van 15 mensen bij ons twee dagen kunt vergaderen en een nacht kunt blijven slapen. Koffie, thee en lekkernijen zijn inbegrepen. Mocht je een vraag hebben of rondleiding willen over ons vakantiepark, contacteer ons dan geheel vrijblijvend. Wij helpen je graag op weg. Tot slot krijg je op onze website een goede impressie van wie wij zijn en hoe de locatie er uit ziet.