Outdoor Office®
Vergaderen bossen

Kom vergaderen in de bossen bij Kampina Staete

Mensen die denken dat je alleen kunt vergaderen in een zaal of kantoorruimte hebben duidelijk nog geen kennis gemaakt met de Outdoor Office van Kampina Staete. Bij ons kun je vergaderen in de bossen én genieten van al het comfort dat je nodig hebt om de vergadering in goede banen te leiden. Zo kun je gebruik maken van onze flipover, presentatie scherm en WiFi. Daarnaast is onze locatie goed bereikbaar en beschikken we over voldoende parkeergelegenheid. Uiteraard verzorgen we tijdens de vergadering de koffie, thee en andere hapjes en drankjes. De fluitende vogeltjes zorgen voor inspiratie en een rustgevende vibe.

Vergaderen bossen

De voordelen van vergaderen in het bos

Vergaderen in het bos heeft als grootste voordeel dat mensen zich vrij en ontspannen zullen voelen. Waar een gewone vergadering nog wel eens als een verplichting gezien kan worden, beloven we je dat een vergadering in onze Outdoor Office een absoluut succes zal worden. Bij Kampina Staete denken we graag met je mee en zorgen we er voor dat de vergadering vlekkeloos verloopt. Na de vergadering kun je eventueel een wandeling maken door het mooie natuurgebied of terecht voor een lunch of diner in ons restaurant. Kom je van ver? Of heb je aan één dag vergaderen in het bos niet genoeg? Blijf dan slapen in onze luxe suites.

Direct een vergadering in de bossen boeken?

Ben je enthousiast geworden en wil je direct een vergadering in de bossen boeken? Neem dan contact op met het team van Kampina Staete. Wij luisteren graag naar je ideeën en kunnen je meer vertellen over de mogelijkheden. Zo hanteren wij meerdere arrangementen die geschikt zijn voor maximaal 15 personen. Uiteraard kunnen wij ook een arrangement op maat maken als jij speciale wensen en voorkeuren hebt. Zo is onze locatie zeer geschikt om bijvoorbeeld direct een teambuildingsuitje of andere activiteit te organiseren. Je bereikt het team van Kampina Staete via het contactformulier, telefoon of social media.