Outdoor Office®
Unieke vergaderlocatie

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie

Een unieke vergaderlocatie is dé plek om unieke ideeën op te doen. Out of the box denken gaat immers een stuk beter op een inspirerende locatie. Waar je zo’n locatie vindt? Dat is bij Kampina Staete. Onze Outdoor Office bevindt zich op een prachtig vakantiepark midden in de natuur.

Bij ons geniet je van frisse lucht en een groen uitzicht terwijl je aan het vergaderen bent. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je tijdens het vergaderen niets te kort komt. Zo kunnen wij de catering op ons nemen en er voor zorgen dat er een flipover en presentatiescherm aanwezig zijn.

Unieke vergaderlocatie

Unieke vergaderlocaties en arrangementen

Bij unieke vergaderlocaties horen natuurlijk unieke arrangementen. Blijf bijvoorbeeld gezellig een nachtje slapen bij Kampina Staete. Zo kun je de vergadering in alle rust afsluiten met een diner of drankje in ons Boscafé of bij een restaurant in de omgeving. De volgende dag plan je nog een vergadering of keer je – na een welverdiend ontbijt – weer huiswaarts. Een andere optie is om aan de vergadering direct een wandeling of andere activiteit te koppelen. Op deze manier creëer je een echt vakantiegevoel en weet je zeker dat je met een ontspannen en voldaan gevoel terug kijkt op deze dag.

Wil je een unieke vergaderlocatie boeken?

Wil je een unieke vergaderlocatie boeken? Contacteer het team van Kampina Staete dan via de telefoon, het contactformulier of de e-mail. Neem ook gerust contact met ons op als je een vraag hebt of meer wilt weten over de arrangementen. Naast de standaard arrangementen, kun je bij ons terecht voor een vergadering op maat. Wij weten als geen ander hoe we een inspirerende vergadering moeten organiseren. Wil je altijd op de hoogte blijven van Kampina Staete en onze ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Wij sturen geen spam, maar wel leuke updates van ons vakantiepark en de Outdoor Office.