Outdoor Office®
Unieke vergaderlocatie met overnachting

Unieke vergaderlocatie met overnachting bij Kampina Staete

 


Bij Kampina Staete bieden we je een unieke vergaderlocatie met overnachting. In onze Outdoor Office vergader je namelijk midden in de natuur. Verruil je kantoor voor een plek waar je frisse lucht inademt én geniet van een groen uitzicht. Terwijl je luistert naar jaarcijfers en andere belangrijke onderwerpen hoor je de vogeltjes op de achtergrond kwetteren. Na de vergadering trek je je terug in een luxe suite waar je heerlijk kunt bijtanken. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om in ons restaurant een hapje te komen eten of om de omgeving in te trekken. Maak een wandeling door het bos of maak kennis met de horecagelegenheden in Oisterwijk.

Unieke vergaderlocatie met overnachting

Rustgevende, comfortabele en unieke vergaderlocaties met overnachting

De unieke vergaderlocaties met overnachting bij KampinaStaete zijn rustgevend én comfortabel. Zo staat ons team klaar om alles in goede banen te leiden. Wij zorgen er voor dat je over alle benodigdheden beschikt om onbezorgd te kunnen vergaderen. Wij kunnen daarnaast voor hapjes en drankjes zorgen voor jou en je gezelschap. Heb je speciale wensen of ideeën? Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. Zo zijn de bossen van Oisterwijk zeker de moeite waard om te ontdekken voor, na of tijdens de vergadering. Sluit de dag bijvoorbeeld af met een meditatiesessie of een wandeling door de natuur.

Meer informatie over de unieke vergaderlocatie inclusief overnachting

Wil je meer informatie over de unieke vergaderlocatie inclusief overnachting? Wij horen graag van je via social media, de telefoon of het contactformulier. Ons team kan je alles vertellen over de arrangementen en de mogelijkheden. Op onze website kun je eventueel al wat inspiratie op doen en meer lezen over wie wij zijn en wat we jou kunnen bieden. Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief als je graag de laatste updates van onze vergaderlocatie en vakantiepark wilt ontvangen. Wij sturen geen spam, maar wel leuke én belangrijke informatie.