Outdoor Office®
Unieke vergaderlocatie Brabant

Unieke vergaderlocatie Brabant waar iedereen zich thuis voelt

Kampina Staete is een unieke vergaderlocatie Brabant waar iedereen zich direct thuis voelt. Wij combineren Brabantse gezelligheid namelijk met de rust van de natuur.

Ons enthousiaste team staat klaar om de organisatie van de vergadering op zich te nemen. Zo zorgen wij er voor dat alles klaar staat en je van hapjes en drankjes voorzien wordt. Voor extra veel gezelligheid nodigen we je bovendien graag uit in het Boscafé. Om je rust en ontspanning te bieden hebben we onze vergaderlocatie gevestigd op een unieke locatie in het bos van Oisterwijk. Vanuit onze vergaderlocatie loop je direct de natuur in. Daarnaast kun je tijdens het vergaderen genieten van de ontspannen sfeer, frisse lucht en een weelderige, groen uitzicht.

Unieke vergaderlocatie

Wat maakt ons anders dan andere unieke vergaderlocaties Brabant

Wat ons anders maakt dan andere unieke vergaderlocaties Brabant? Dat is dat wij je een totaalpakket bieden. Zo kun je op de locatie ontbijten, lunchen, dineren, borrelen en koffie drinken. Daarnaast kun je bij ons overnachten. Een overnachting geeft je vergadering een extra dimensie én is handig als je de vergadering over twee dagen wilt verspreiden. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om één dag te vergaderen en de volgende dag een andere activiteit te ondernemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een heidag, teambuildingsactiviteit of het volgen van een training of seminar.

 

Contacteer ons over de unieke vergaderlocatie in Brabant

Ben je enthousiast geworden over de unieke vergaderlocatie in Brabant? Bij Kampina Staete staan we klaar om je meer te vertellen over de mogelijkheden. Zo werken wij met verschillende arrangementen met en zonder overnachting op ons vakantiepark. Daarnaast kunnen we een vergadering op maat voor je inplannen. Via de e-mail, social media en het contactformulier kun je contact opnemen met het team van Kampina Staete. Wil je onze vergaderlocatie graag met eigen ogen komen bekijken? Kom dan gerust eens langs op ons terrein in Oisterwijk. Je bent hier welkom voor een kop koffie in het Boscafé of kunt vrijblijvend kennis maken met onze locatie.