Outdoor Office®
Inspirerende vergaderlocatie met overnachting

Een inspirerende vergaderlocatie met overnachting voor de beste ideeën

Op een inspirerende vergaderlocatie met overnachting ontstaan de beste ideeën. Ideaal als jij je team wilt uitdagen om out of the box te denken. Een inspirerende locatie kan leiden tot nieuwe inzichten én draagt bij aan een ontspannen gevoel.

Zo weet je zeker dat mensen naar de vergadering uit kijken in plaats van het als een verplichting te zien. Bij Kampina Staete beschikken we over een zeer inspirerend Outdoor Office midden in het bos. Je hebt een prachtig, groen uitzicht en luistert naar de vogeltjes terwijl je aan het vergaderen bent.

Inspirerende vergaderlocatie met overnachting

Inspirerend vergaderlocaties met overnachting voor maximaal 15 personen

Onze inspirerende vergaderlocaties met overnachting zijn geschikt voor groepen van maximaal 15 personen. Je kunt gebruik maken van onze faciliteiten, zoals WiFi, flipover en een presentatie scherm. Daarnaast kunnen wij de catering voor onze rekening nemen. Laat de hapjes en drankjes serveren door ons team tijdens de vergadering of plan een welverdiende pauze in bij ons Boscafé. In het Boscafé ben je welkom voor een kop koffie en wat lekkers, maar ook voor een uitgebreid ontbijt, lunch of diner. Na een lange dag vergaderen kom je op adem in één van onze luxe suites.

 

Heb je een vraag over de inspirerende vergaderlocatie inclusief overnachting?

Heb je een vraag over de inspirerende vergaderlocatie inclusief overnachting? Neem dan contact op met het team van Kampina Staete. Je kunt ons bereiken via onze social media accounts, het contactformulier op de website of ons telefoonnummer. Wij hebben veel ervaring met het organiseren van vergaderingen en andere (zakelijke) evenementen. Vraag ons team dan gerust om advies. Als je de locatie wilt bekijken, nodigen we je graag (vrijblijvend) uit op ons vakantiepark in Oisterwijk. Tot slot krijg je via onze website een goede impressie van ons Outdoor Office en inspirerende locatie. Graag tot snel!