OutdoorOffice
Inspirerende vergaderlocatie Brabant

Inspirerende vergaderlocatie Brabant vinden

Een inspirerende vergaderlocatie Brabant vind je niet zomaar. Zo moet een locatie er echt tussenuit springen en aan al je overige wensen voldoen. Je moet immers wel comfortabel kunnen vergaderen.

Bij Kampina Staete bieden we de perfecte combinatie van een inspirerende locatie én alle gemakken. Zo beschikken wij over een Outdoor Office waar je midden in het bos kunt vergaderen. Hoewel je het gevoel krijgt “in the middle of nowhere” te zitten, kun je wel gebruik maken van alle moderne faciliteiten zoals WiFi, een flipover en presentatie scherm. Daarnaast staan de koffie, thee en lekkere hapjes al op je te wachten.

Inspirerende vergaderlocatie

Goed bereikbare en inspirerende vergaderlocaties Brabant

Onze inspirerende vergaderlocaties Brabant zijn goed bereikbaar. Je kunt bij aankomst direct (en gratis) parkeren. Op ons terrein vind je suites waar je kunt blijven slapen en een gezellig Boscafé. Het Boscafé is de plek om een welverdiende pauze in te plannen. Maak na de maaltijd een wandeling door het bos of plan een andere activiteit met je gezelschap. Eventueel kun je er ook voor kiezen om te overnachten en te eten in de omgeving. Het centrum van Oisterwijk ligt op korte afstand van onze vergaderlocatie. In Oisterwijk vind je diverse restaurants, bars en winkels. 

 

Direct een inspirerende vergaderlocatie in Brabant boeken

Wil jij een belangrijke vergadering plannen en wil je direct een inspirerende vergaderlocatie in Brabant boeken? Neem dan contact op met Kampina Staete. Ons team kan je meer vertellen over de beschikbare data, de arrangementen en de mogelijkheden die wij je bieden. Kampina Staete is te bereiken via het contactformulier op de website, de telefoon en onze social media accounts. Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief als je op de hoogte gehouden wilt worden van alle updates. Wij beloven je geen spam te sturen, maar wel leuke én belangrijke informatie over onze vergaderlocatie en vakantiepark in Brabant.