IndoorOffice
KVL
Entree

NIEUW! - IndoorOffice


De IndoorOffice is een selfservice-vergaderlocatie met een historische uitstraling in een moderne werkruimte in het gave KVL-pand in Oisterwijk, bekend van de overheerlijke bakkerij van Robèrt van Beckhoven.

Ooit een verlaten fabriek, nu een bruisende ontmoetingsplek.

Op de 2e etage gelegen IndoorOffice is met zijn twee moderne ruimtes (2x 30 m2), de vergaderruimte én aparte break-outroom/chillruimte, af te scheiden door een grote schuifdeur. Grote ramen laten veel natuurlijk licht binnen terwijl de moderne inrichting een eigentijdse sfeer creëren.

De vergaderruimte beschikt over een grote vergadertafel met comfortabele stoelen en is geschikt voor 10 personen. Hier kun je brainstormen, communiceren, inspireren, presenteren of vergaderen om tot nieuwe plannen en ideeën te komen.

De breakout-room/chillruimte beschikt over een fijne plofbank, twee losse ronde tafels en een dartbord. Ideaal om even in kleinere groepjes te kunnen werken, maar ook je hoofd leeg te maken door tussendoor een pijltje te gooien.

Robèrt van Beckhoven
Robèrt van Beckhoven

In het KVL pand zit ook de beste bakker van Nederland bekend van Heel Holland bakt. Bij Robèrt, zoals de winkel en bakkerij van Meester Boulanger en Meester Patissier Robèrt van Beckhoven heet, geniet je van échte ambachtelijke producten die vakkundig zijn bereid met verse en eerlijke ingrediënten.

Lekkere lunches op loopafstand!
Lekkere lunches op loopafstand!

Op het terrein van KVL zitten verschillende leuke zaken om te lunchen. -De Kazerne -Koffiemiep of loop het centrum in van Oisterwijk voor nog veel meer mogelijkheden!

Goede Bereikbaarheid
Goede Bereikbaarheid

IndoorOffice is gemakkelijk bereikbaar met zowel openbaar vervoer als per auto. Oisterwijk ligt ideaal tussen Tilburg, Den Bosch en Eindhoven in. Het treinstation van Oisterwijk is op slechts 3 minuten lopen! De auto kun je gratis dichtbij parkeren waar je ook electrisch kunt laden.