Outdoor Office®
Heisessie

Heisessie: maak van je evenement een uitje

Een heisessie is de manier om van een vergadering, training of seminar een uitje te maken. In plaats van het evenement op een inspiratieloos kantoor te organiseren, kies je juist voor een bijzondere locatie in de natuur. Naast dat dit het evenement net wat leuker maakt, weet je zeker dat de frisse lucht bijdraagt aan goede ideeën. Je kunt het evenement bovendien combineren met een gezellig etentje of een boswandeling. Zo verbeter je direct de team spirit op kantoor! Bij Kampina Staete zijn we gespecialiseerd in het organiseren van (zakelijke) evenementen op onze prachtige locatie in het bos van Oisterwijk, Brabant.

Heisessie

Heisessie organiseren met de hulp van Kampina Staete

Een heisessie organiseren met de hulp van Kampina Staete is vertrouwd en zorgeloos. Doordat wij vaker met dit bijltje gehakt hebben, weten we precies wat je nodig hebt om je evenement goed te laten verlopen. Zo zorgen wij voor alle benodigdheden en hapjes en drankjes tijdens de heisessie. Maak gebruik van onze Outdoor Office of trek lekker het bos in. Je kunt zelfs bij ons blijven slapen als je je team wilt trakteren op een mini-vakantie. Een overnachting zorgt voor extra inspiratie en ontspanning en is natuurlijk praktisch als je een volle planning hebt of als Brabant voor jou niet om de hoek ligt.

 

Rondleiding op onze heisessie locatie

Wil je graag kennismaken met onze heisessie locatie? Maak dan een afspraak voor een rondleiding of lees verder op onze website. Online vind je meer informatie over onze locatie en kun je foto’s bekijken. Mocht je een vraag hebben over het organiseren van een heisessie, contacteer het team van Kampina Staete dan via het contactformulier of de telefoon. Wij zitten boordevol goede ideeën en kunnen eventueel direct een datum voor je vast zetten. Wij werken bovendien met aantrekkelijke arrangementen voor jouw heisessie of evenement. Deze arrangementen zijn geschikt voor maximaal 15 deelnemers.