Outdoor Office®
Heidag

Heidag organiseren en inspiratie op doen

Een heidag wordt ook wel gezien als hét moment om inspiratie op te doen voor werknemers en werkgevers. Je reist samen met je team af naar een prikkelarme locatie waar je gaat vergaderen, seminars organiseert of een training volgt. De locatie bevindt zich bij voorkeur in de natuur. In de natuur kom je namelijk optimaal tot rust en kun je leren om out of the box te denken. Wil je een heidag organiseren op een unieke locatie in Nederland? Bij Kampina Staete verwelkomen we je graag. Wij bevinden ons midden in het bos van Oisterwijk op een locatie waar je het gevoel hebt er écht even tussenuit te zijn.

Heidag

Heidag organiseren bij Kampina Staete

Een heidag organiseren bij Kampina Staete biedt verschillende voordelen. Zo is onze locatie allereerst prachtig én praktisch. Hoewel je je midden in de natuur bevindt, kun je gebruik maken van alle faciliteiten die je nodig hebt tijdens de heidag. Denk hierbij aan een compleet ingericht Outdoor Office, maar ook aan een restaurant om tussendoor wat te eten en te drinken. Je kunt zelfs bij ons blijven slapen als je van ver komt of meerdere dagen nodig hebt om verschillende activiteiten te organiseren. Het team van Kampina Staete is zeer ervaren en kan met je meedenken over de invulling van de heidag.

Kom de heidag locatie bekijken

Ben je nieuwsgierig geworden naar Kampina Staete? Kom onze heidag locatie dan bekijken. Je bent van harte welkom op ons vakantiepark voor een rondleiding. Onze locatie is goed bereikbaar en biedt voldoende parkeerruimte voor jou en je eventuele gezelschap. Uiteraard kun je ook onze website bezoeken als je een impressie wilt krijgen van wie wij zijn en wat onze locatie te bieden heeft. Wil je een datum prikken of heb je een vraag over het organiseren van een heidag bij Kampina Staete? Stuur ons dan een bericht via social media of het contactformulier of bel met ons team. Wij helpen je graag verder.