Outdoor Office®
Bijzondere vergaderlocatie

Op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie?

Ben je op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie? Een locatie waar je inspiratie kunt opdoen en waar je eigenlijk helemaal niet het gevoel hebt dat je aan het werk bent? Bij Kampina Staete beschikken we over een comfortabele Outdoor Office midden in de natuur.

Onze vergaderlocatie is een oase van rust én van alle gemakken voorzien. Geniet van het uitzicht en de frisse lucht terwijl je werk en ontspanning combineert. Wij weten zeker dat niet alleen jij, maar ook je gezelschap hier erg blij van wordt. Wedden dat er bij ons goede ideeën en plannen ontstaan en dat je met een voldaan gevoel huiswaarts keert?

Bijzondere vergaderlocatie

Bijzondere vergaderlocaties en bijzondere arrangementen

Bij bijzondere vergaderlocaties horen uiteraard bijzondere arrangementen. Blijf bijvoorbeeld gezellig bij ons overnachten. Zo kun je echt de tijd nemen voor de vergadering en de dag afsluiten met een gezellig diner of een borrel. Zowel op ons eigen terrein als in de directe omgeving vind je verschillende horecagelegenheden waar je terecht kunt. Een andere optie is om de vergadering te combineren met een lange wandeling door het bos. Tot slot is onze locatie zeer geschikt voor teambuilding activiteiten in de buurt.  Vraag ons team gerust naar de mogelijkheden en opties. Wij denken graag met je mee.

Meer weten over een bijzondere vergaderlocatie boeken?

Wil je meer weten over een bijzondere vergaderlocatie boeken? Op onze website kun je foto’s van de Outdoor Office bekijken en meer lezen over onze arrangementen. Zo zijn onze arrangementen geschikt voor maximaal 15 personen en inclusief flipover, presentatie scherm en catering. Daarnaast staan wij er voor open om een persoonlijk arrangement voor je op te stellen. Voor meer informatie of om de vergaderlocatie direct te boeken kun je ons bereiken via het contactformulier, social media of de telefoon. We hopen je snel te begroeten bij Kampina Staete.