Outdoor Office®
Bijzondere vergaderlocatie met overnachting

Doorslaand succes: bijzondere vergaderlocatie met overnachting

Maak van je vergadering een doorslaand succes door een bijzondere vergaderlocatie met overnachting te boeken. Een bijzondere vergaderlocatie zorgt voor inspiratie en een unieke sfeer. Zo zal een rustgevende locatie ongetwijfeld bijdragen aan een ontspannen gevoel tijdens én na de vergadering.

 

De overnachting is praktisch als je de vergadering wilt verspreiden over twee dagen of als je gaat vergaderen met mensen die van ver komen. Door er een overnachting aan vast te knopen weet je zeker iedereen ruim de tijd heeft voor de vergadering en om daarna even gezellig een hapje te gaan eten of een drankje te drinken.

Bijzondere vergaderlocatie met overnachting

Bijzondere vergaderlocaties met overnachting bij Kampina Staete

Bij Kampina Staete vind je bijzondere vergaderlocaties met overnachting. Zo zijn wij gevestigd midden in de bossen van Oisterwijk. Onze locatie is goed bereikbaar en beschikt over meer dan voldoende parkeergelegenheid. Vanuit onze vergaderlocatie geniet je van een groen uitzicht en frisse lucht. Je kunt tussendoor of na de vergadering bovendien lekker door het bos gaan wandelen of een andere activiteit in de natuur organiseren. Wij beschikken over meerdere suites waar je kunt overnachten én een Boscafé. Hier ben je van harte welkom voor een kop koffie, ontbijt, lunch of diner. Op deze manier hoef je de locatie – indien gewenst – niet te verlaten.

Boek de bijzondere vergaderlocaties inclusief overnachting direct

Heb jij een vergadering op de planning staan? Boek onze bijzondere vergaderlocaties inclusief overnachting dan direct. Om een datum vast te zetten of een vraag te stellen kun je ons bereiken via het contactformulier, de e-mail of social media. Wij gaan graag voor je aan de slag en denken met je mee over de organisatie van de vergadering. Daarnaast vind je op onze website handige informatie over ons, onze suites en de arrangementen inclusief overnachting die wij hanteren. We hopen je snel te begroeten bij Kampina Staete.