Outdoor Office®
Bijzondere vergaderlocatie Brabant

KampinaStaete: bijzondere vergaderlocatie Brabant

Een bijzondere vergaderlocatie Brabant moet niet alleen uniek zijn, maar ook over een aantal faciliteiten beschikken. Je kunt immers pas echt goed vergaderen als je gebruik kunt maken van internet, hapjes en drankjes tot je beschikking hebt en je op een goed bereikbare locatie bevindt.

Bij Kampina Staete combineren we een bijzondere vergaderlocatie met gemak en comfort. Hoewel wij ons midden in het bos van Oisterwijk bevinden, zijn we goed bereikbaar. Je kunt bovendien direct op ons terrein parkeren. Op het terrein vind je een volledig ingerichte Outdoor Office, een restaurant én suites voor als je wilt blijven overnachten na de vergadering.

Bijzondere vergaderlocatie Brabant

Wij onderscheiden ons van andere bijzondere vergaderlocaties Brabant

Kampina Staete onderscheidt zich van andere bijzondere vergaderlocaties Brabant doordat wij je een groen en rustgevend uitzicht bieden. Bij ons krijg je spontaan een vakantiegevoel als je in de Outdoor Office plaatsneemt. Je kunt bovendien makkelijk een wandeling gaan maken door het bos als je toe bent aan een pauze. De frisse lucht en fluitende vogeltjes zorgen voor nieuwe energie en inspiratie. Tijdens de vergadering kun je gebruik maken van onze faciliteiten en zorgen we voor koffie, thee en lekkernijen. Vergaderen op een lege maag is immers nooit een goed idee.

Ontdek de bijzondere vergaderlocatie in Brabant

De bijzondere vergaderlocatie in Brabant ontdekken doe je via onze website of door een bezoek te plannen naar Kampina Staete. Kom bijvoorbeeld een hapje eten in ons restaurant om de sfeer te proeven. Uiteraard kun je ook ons team contacteren als je een vrijblijvende rondleiding wilt inplannen of een vraag hebt. Wij helpen je graag op weg. Wij hebben al diverse (zakelijke) evenementen georganiseerd, wij weten dus precies aan welke zaken we moeten denken. Je kunt het team van Kampina Staete volgen op social media of direct benaderen via de telefoon of het contactformulier.