Outdoor Office®
Bijzonder vergaderen

Bijzonder vergaderen bij Kampina Staete

Vergaderen is een belangrijk onderdeel van veel banen. Tijdens de vergadering worden belangrijke onderwerpen besproken en is het moment om de sfeer binnen een bedrijf te proeven. Staan alle neuzen dezelfde kant op? En aan welke punten moeten jullie wellicht nog werken? Maak van de vergadering een uitje door te kiezen voor “bijzonder vergaderen”. Dit houdt in dat je vergadert op een bijzondere locatie en/of een bijzondere activiteit aan de vergadering koppelt. Bij Kampina Staete ben je aan het juiste adres als je wilt vergaderen in een inspirerende Outdoor Office en wilt genieten van de natuur.

Bijzondere vergaderingen tot in de puntjes verzorgd

De bijzondere vergaderingen verzorgen we – samen met jou – tot in de puntjes. Jij kunt je volop bezighouden met de inhoud van de vergadering, terwijl wij het regelwerk op ons nemen. Zo zetten wij de tafels, stoelen, flipover en het presentatiescherm klaar. Daarnaast kunnen we de catering verzorgen. Wil je gezellig bij ons blijven slapen? Dan zorgen we er voor dat de suites klaar zijn voor gebruik. Op deze manier sluit je je bijzondere vergadering op een bijzondere manier af. Ga na de vergadering bijvoorbeeld wat eten in Oisterwijk of maak een wandeling door het bos dat aan de vergaderlocatie grenst.

Wil je een bijzondere vergadering boeken?

Wil je een bijzondere vergadering boeken? Prik dan een datum en neem contact op met ons team. Je kunt bij ons verschillende arrangementen boeken. Alle arrangementen zijn geschikt voor maximaal 15 personen. Mocht je op een vrijblijvende manier kennis met ons willen maken, kom dan gezellig bij ons langs. In ons Boscafé ben je welkom voor een kop koffie of maaltijd. Daarna kun je een wandeling maken over ons vakantiepark en de Outdoor Office bekijken. Ons team staat klaar om je meer te vertellen over de vergaderlocatie en onze arrangementen. Graag tot snel.